18 Temmuz 2011 Pazartesi

FİMO İLE TIRNAK SÜSLEME



Uzun zaman sonra sonunda NAİL ART FİMOlarıyla ilgili yazıyorum. Daha önce Konad'dan, tırnak süsleme sanatından bahsetmiştim.  Nail art fimolarsa tırnaklarınızı 3D süslemeniz için yapılmış minik, sevimli fimolar. Büyük gözüktüğüne bakmayın kibrit çöpünden biraz daha kalın çubukları bir jilet yardımı ile dilimleyip, tırnaklarınıza yerleştiriyorsunuz. Ne kadar ince dilimleyebilirseniz o kadar iyi sonuç alıyorsunuz.
İsterseniz hazır parçalanmış halde satılanları da var ancak bunları pek tavsiye etmem. Hem çok kalın dilimlenmiş hemde daha az sayıda geliyor. Çubuk şeklinde alacağınız  fimoların bir çubuğundan en az 50 dilim çıkıyor. 



Uygulaması ise: Tırnaklarınıza ojenizi sürüp kuruttuktan sonra tırnak cilasını minik bir nokta şeklinde tırnağınıza dokunduruyorsunuz,  cımbız yardımı ile fimonuzu istediğiniz şekilde yerleştirip tüm tırnağınıza cilayı uyguluyorsunuz.
  
Bir an önce kurusun isterseniz Flormar'ın tırnak kurutucu spreyini şiddetle tavsiye ediyorum. :) Buyrun aşağıdakilerde benim denemelerim.

Fimoları sipariş edebileceğiniz adresler
: amazon.com ,tırnakdunya.com , gittigidiyor.com

VİDEO İÇİN : 
http://www.youtube.com/watch?v=n1H0dtKX37w&feature=player_embedded







Hiç yorum yok:

 

afet-i devran. Design By: afet-i devran

fencing