1 Eylül 2010 Çarşamba

ÇEŞİT ÇEŞİT, DESEN DESEN, RENK RENK :)

Önceden ellerimi pek beğenmediğim için ojelerle, manikürle falan pek alakam yokken, günlerden bir gün hayatıma çok yakışıklı , çok karizmatik fakat bir o kadar çirkin elleri olan bir prens girdi. :) Onun da telkin ve vecizleriyle ben ellerimi çok sever oldum. Öyle ki parmaklarım artık kocaman kocaman yüzüklerle hep renkli, tırnaklarım da her gün desen desen renk renk.

 Eğer ellerini benim gibi sevmeyen ama sevmeye hevesli olan , ya da tam tersi çok sevip de daha da sevmek isteyen kısacası bakılası, öpülesi , yüzük takılası elleri, tırnakları olsun isteyenler bence '' Konad '' tırnak süsleme aksesuarlarından edinmeli. Japonların tırnak süsleme aşkıyla ortaya çıkmış bu ürün bence harika. Ben bu seti çarşıda, pazarda ya da herhangi bir kozmetikçide bulamadım sanırım şu an sadece internet üzerinden satılıyor.

Desen discleri, bir damga, sıyıraç ve özel ojeleriyle satılan bu set ellerinizi güzelleştirirken,hayalgücünüzü de kısmen geliştiriyor. Bir adet desen disci, iki adet desen için özel kıvamlı ojesi ve diğer aksesuarlarıyla birlikte set yaklaşık 30-35 tl civarında satılıyor. Ayrıca istediğiniz disc veya ojeleri tek olarak da alabiliyorsunuz.

 Daha ayrıntılı bilgi ve görseller için :
 http://www.konad.com.
 http://www.konadnailart.com
 http://www.kozmetikcim.com






Hiç yorum yok:

 

afet-i devran. Design By: afet-i devran

fencing