27 Eylül 2010 Pazartesi

SARIP SARIŞTIRMA FULAR YARIŞTIRMA


 
Soğuk kış günlerinde en sevdiğim şeydir atkılar, fularlar... ( Nitekim bir sandık dolduracak kadar mevcut. ) Tshirt, gömlek, hırka, ceket, kaban üzerinizde ne varsa hepsinin üzerine sarın sarıştırın bu sene de! Desenli, çiçekli, düz ya da rengarenk hiç fark etmez bu kış da fularlarımızı sarıp modaya hem uyuyor hem de kendi modamızı yaratıyoruz. İsterseniz çarşıdan, isterseniz pazardan, isterseniz ünlü markalardan, isterseniz orijinal benzeri taklitlerden satın alın, yok ben almam derseniz de kendiniz yapın. ( Fikir için : www.10marifet.org/etiket/fular ) Ama bu kış boynunuz boş kalmasın.


                                         



                                                               



24 Eylül 2010 Cuma

AYAKLARIMIZI ISITMA ZAMANI



Sonbaharla beraber kış da kapımızda ! Zaman üşüyen bacaklarımızı giydirme zamanı, PENTİ 'nin yeni sezon ürünleriyle bacaklarımız yine şenlenip süslenecek. Sıradan, düz çoraplar tercih etmek yerine tarzınızı ortaya koyacak çoraplar ve kıyafet kombinasyonlarıyla soğuk kış aylarını ısıtın, ısının. =)

Daha fazla model ve renk için :
www.penti.com.tr






   



15 Eylül 2010 Çarşamba

BİRİ BİZİ DURDURSUN

Sevgili hemcinslerim soruyorum niye bu kadar sabırsız ve acelecisiniz yahuu daha iki gün önce gördüğüm kolyeyi alamadım, ne çabuk tüketiyorsunuz stokları. :( Hadi kolye olmadı yüzüğü alayım dedim o da yok. Tamam moda güzeldir, süslenmek güzeldir, takıp takıştırmak çok güzeldir ama beğendiğim şeyleri o an almazsam ertesi gün bulamamaktan çok sıkıldım. :) Biri bizi durdurrsuuunn canımmmmmmm :))


                            

                                          

 

OMUZLAR BU KIŞ BOŞ



 Bu kış çantalar omuzlarımızda değil ellerimizde. Bunun için daha çok kısa saplı bavul tarzı çantalar ön plana çıksa da, ince uzun askılı küçük çantaları da ellerde görmek mümkün. Soğuk günlerde kalın kıyafetler üzerine birde çantayı geçirmek yerine omuzlarımızı yükten kurtarma zamanıdır.
 Ayrıca bu sene alışık olduğumuz derilerin yanında seksenleri hatırlatan kürklü, tüylü çantalar da ellerimizi süsleyip, kıyefetlerimize eşlik edecek.







10 Eylül 2010 Cuma

SKİNNY Mİ BOYFRİEND JEANS Mİ ?




  2010- 2011
sonbahar kış sezonunda da skinny ve boyfriend jeans tarzı pantolonlar revaçta olabilmek için yarışıyor. Boyfriend jeansler her ne kadar rahat olsa da giyenin tüm dişiliğini alıp götürüyor bence. Ayrıca boyfriend jeansler daha ince, uzun kimselerin tercih etmesi gereken bir modelken, skinny jeanslerse daha uzun ve fit göstermesi bakımından kilolu bayanlar tarafından da tercih edilebilir. Seçim sizin...





7 Eylül 2010 Salı

RETRO SAÇ MODELLERİNE BAYILIYORUM


20' ler, 50' ler, 60' lar, 70' ler ne de güzeller ! Giyimden saça, saçtan makyaja eskileri çok seviyorum. Postmodern moda yerine hep eskiler olsun istiyorum. Hele ki bu saç modellerine bayılıyorum. Her ne kadar  saçlarıma bu şekli evde vermek pek bir meşakkatli, kuaföre anlatabilmek biraz zor olsa da sonuç genelde başarılı oluyor. Düğün dernekte herkes bir model klasik saçlarla dolaşmak yerine bir defa denemenizde fayda var. Benden söylemesi...

KARE BULMACA


 Bir iki sene önce çok sık karşılaştığımız kareli gömlekler şimdi yine her yerde.  Spor görünümlü bu gömlekler çalışanların haftasonu gözdesi olmaya adayken, rahatlığından ötürü öğrencilerin de tercihi. Tunik olanları taytlarla ya da skinny pantolonlarla kullanınca çok şık duruyorlar. Hele de altına çizmelerinizi geçirdiniz mi değmesin kimse keyfinize.
 Havaların henüz sıcak olduğu bu günlerde kot etek veya şortlarınızla da çok şık kombinasyonlar yaratabileceğiniz kareli gömlekler nerede diyorsanız : Koton' da, Pull and Bear' da, Zara' da, Oxxo' da, Forever21 ' de, Bershka' da, Mango' da ... Kısacası girdiğiniz her mağazada karşılaşmanız mümkün.

 

5 Eylül 2010 Pazar

DESEN HAREKATI BAŞLASIN


Desenli elbiseler geçtiğimiz kış sezonunda da çok modaydı, görülen o ki bu kış artarak etkilerini devam ettiriyorlar. Özellikle daha etnik  ya da yetmişleri hatırlatacak desenler ön planda bu sene. Kürk yelekler, kemerli ceketler, uzun hırkalar, çizmeler ve topuklu kolej ayakkabılarıyla bir araya getirip kullanabileceğimiz elbiseler kışın soğukluğundan bir nebze kurtarıp, rahatlığı ve desenleriyle içimizi ısıtacak. Tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum; hala gardırobunuzda yoksa ya da annenizin gençliğinden kalma bir tane sandığınızda da yoksa bence edinin, edindirin.  :)

 


 

afet-i devran. Design By: afet-i devran

fencing