12 Kasım 2011 Cumartesi

SOĞUKLAR GELİYORKEN



Soğukların başladığı bu günlerde kendimizi ısıtmak için bulduğumuz yeni çözümlerden biri de hem hanımların hem de beylerin boynunda sıkça göreceğimiz ya da görmek istediğimiz boyunluklar.
 Birçok mağazada rastlayabileceğimiz , atkı gibi sarmakla uğraşmayacağımız boyunluklar hem pratik hem sıcak hem de şık. Yeteneğiniz varsa kendiniz de örebilirsiniz.
















6 Kasım 2011 Pazar

UZUN ETEKLER









Özellikle uzun boylu hanımlara çok yakıştırdığım, ancak kısa hanımların da topuk boylarını saklayıp kendilerini ince uzun göstermesi avantajını sağlayan uzun etekler - ya da pantolon etekler-topuklu bot ve çizmelerle kış boyunca göze çarpacak olası trend kombinasyonlarından.














5 Kasım 2011 Cumartesi

Bazen her şey sararıp solar, BİZ HEP RANGARENK






Cıvıl cıvıl renkler her ne kadar baharı ve yazı çağrıştırsa da bu kalıplaşmış düşüncelere artık son veriyoruz ve rengarenk pantolonlarla kışı da renklendirip, canlandırıyoruz. Birçok markanın 2011-2012 kış koleksiyonlarında rengarenk pantolonlardan dilediğiniz modellerde bulabilmek mümkün. En sevdiğimiz renkten başlayabiliriz mesela...  :) 










                                             

4 Kasım 2011 Cuma

Her Yerde Her Şeyde LEOPAR








2011-2012 Sonbahar kış aylarında bolca karşımıza çıkacak olan leopar deseninin geçtiğimiz kış etkili olmasını beklerken bu sene baktığım her yerde ve her şeyde görebiliyorum. İyi kombinasyonlar yapıldığında çok güzel sonuçların ortaya çıkacağını düşünen biri olarak '' Sonunda! '' demekten kendimi alamadım.














                                               

20 Ağustos 2011 Cumartesi

YAZ-KIŞ RENGARENK :)






Yıllardır koca koca güneş gözlükleri ile neredeyse yüzümüzün yarısını kapatırken son zamanlarda giderek hoşuma gitmeye başlayan daha minik ve yuvarlak şekilli gözlükleri etrafımda da daha sık görmeye başladım. Özellikle renkliler sonbahar aylarına girerken hem içimizi açacak hem de sonbahar güneşinden gözlerimizi koruyacaktır diye düşünüyorum. :)



19 Ağustos 2011 Cuma

Bu Saatlerle Zaman Daha da Güzel Geçer :)


Koreli bir amcanın elinden çıkan bu harika saatlere hayran kaldım. Markası ne olursa olsun her türlü saat yerine içi -dışı tamemen el yapımı olan bu saatleri tercih ederim.:)

 Fiyatları 120 dolar ile 350 dolar arasında değişiyor.
 










                                                     

18 Temmuz 2011 Pazartesi

BAŞIMDA ÇİÇEKLER AÇINCA :)


Bahar ve yaz ikilisinin hayatımıza getirdiği sıcaklıkla beraber içimiz dışımız, ayağımız başımız çiçek açsın istiyorum.
Çiçekli taçların hepsini ''hunharca'' almak istesem de fiyatları 30-35 dolar civarı  olması nedeniyle ancak tek seçim yapıp, çoğunun fotoğrafını paylaşmakla yetiniyorum. :) 














                                                     
 

afet-i devran. Design By: afet-i devran

fencing