19 Aralık 2010 Pazar

ŞİRİN,SICAK,RAHAT = MUKLUK


Geçtiğimiz sezon neredeyse on kızdan sekizinde gördüğümüz UGG' ların papucu dama atıldı. 2011 kışına MUKS botlar damgasını vuruyor. Görünümü 80'lerin Yeşil Çam filmlerinden tanıdık gelen, gerçek veya imitasyon kürklerle süslü, hem pofuduk hem de   şirin bu botlar su geçirmediği gibi çok da sıcak tutuyor. Fiyatından ötürü herkesin ayağında görmek pek mümkün değil ancak sahteleri çıkana kadar. Japonlar geç kalmamış üretmeye başlamış bile, tabii yine sıradan botlara göre iddialı görüntüsüyle herkesin tercih edeceği ya da cesaret edip giyebileceği türden değiller. İstanbul' da daha kolay benzerlerini bulabilmek mümkün olduğu gibi internetten de satın alabilirsiniz.

FİYATLARI :
Skunk$499.99
Raccoon$579.99
Beaver$579.99
Coyote$579.99
Black Dyed Beaver$799.99
Ranch Fox$799.99
Otter$799.99

www.muklukstore.com

http://www.deriden.com.tr/  












TREND ALARM !!!


2011 yazında dudakları neon pembe rujlar renklendiriyor. Sarışınlarda barbie bebek görüntüsü yaratan bu renk, siyah saçlarla da harika duruyor. Rihanna ve Christina Aguilera' da da görmeye alışkın olduğumuz renk, önümüzdeki yaz oldukça popüler olacak gibi gözüküyor. Birçok markanın renk paletinde bulabileceğiniz bu tondan bir ruju şimdiden edinin derim.








15 Aralık 2010 Çarşamba

HAVUÇ PANTOLON



 Ülke olarak her ne kadar bir yıl kadar geriden de izlesek Avrupa 'yı  henüz geç kalmış değiliz. 2009 ' da kendini göstermeye başlayan havuç pantolonlar bu sene yaygınlaşmaya başladı, hemen her markanın koleksiyonlarında görmek mümkün ama yine de sokaklarda daha  fazla görmeyi bekliyorum.
 

  İşte fikir verecek birkaç renk ve kombinasyon. Özellikle Zara' nın modelleri favorim, topuklu ayakkabılar ve pantolon askıları ile de tamamladığınızda giyinilesi bir kombinasyon oluyor. Tabii zayıf ve ince hanımlarda daha hoş duracağı hatırlatmasını yapmadan edemeyeceğim!!! 





                                         
                

8 Aralık 2010 Çarşamba

PASAJA UĞRAMALI



Nette öylesine dolaşırken keşfettiğim bir site '' pasaj.com.tr '' , el yapımı ürünlerin satıldığı bu sitede ilginç ve yaratıcı aksesuarları oldukça uygun fiyatlara bulabilirken -üstelik bazılarına kargo ücreti dahi ödemeden- ; isterseniz sizde el emeği ürünlerinizi buradan satışa sunabilirsiniz. Benim seçtiğim bir kaç ürünün fotoğrafı burada, daha fazlası için :


                http://www.pasaj.com/



YAĞMURLARA HAZIRLIK



 
Havalar soğuyacak, yağmurlar geliyor diye beklerken yağmura karşı da bir hazırlık yapmalıyız diye düşünüyorum. Çizmeler,yağmurluk ve en önemlisi ''şemsiye'' . Kasvetli hava insanı boğacak gibi üzerine gelirken, kara bulutlar tepemizde kol gezerken bu şemsiyeler bizi hem yağmurdan hem de o kasvetten kurtaracak gibi gözüküyor.

 Kar kış demeden renklerden ve desenlerden vazgeçmeyenler için biçilmiş kaftan. Ancak Türkiye' de böyle çeşit pek yok. Tbox, Benetton ve Celal Birsen 'de bu modellere yakın şemsiyeler  bulmak mümkün olmakla beraber yurt dışı kaynaklı sitelerden de sipariş verdiğinizde on gün gibi bir sürede elinizde oluyor.
 Almak için tam zamanı nitekim önümüzdeki günlerde şemsiyelerimize sarılacağız.




(Daha yakından görmek için fotoğrafların üzerine tıklayabilirsiniz.)
                                                   

4 Aralık 2010 Cumartesi

YENİ YILDA NEREDE NE GİYMELİ ???

Bir yıl daha sona ererken yeni yıl kutlamaları da yaklaşıyor. Ne giymeli, nasıl giymeli diye düşünenler için işte birkaç fikir :
 
  Şık Bir Eğlence Mekanında Yeni Yıl Kutlaması:

Şıkır şıkır  ya da sade ama kesinlikle vücudu saran mini elbiseler benim favorim.





Müzikli Eğlence Mekanında Yeni Yıl Kutlaması:

Disko veya club tarzı bir yerde eğlenmeyi düşünenlerse yine mini ancak spor-abiye bir kombinasyon tercih edebilir veya skinny bir pantolonu parıltılı bir bluz,platform topuklu ayakkabılar ve aksesuarlarla tamamlayabilirler.


 

Evde Yeni Yıl Kutlaması:

Bir yere gitmiyorum, yeni yıla evde gireceğim diyenlerde rahat ve şık ev kıyafetleriyle pijama partisi kıvamında evlerinde  yeni yıla '' Merhaba! '' diyebilirler.
 



İçimizdeki Yeni Yıl:

Yeni yıl deyince akla ilk gelen renk kırmızı, kıyafetlerde kırmızı çok tercih edilebileceği için farklı renkler seçerken, iç çamaşırlarında günün anlam ve önemine uygun bir renk seçmek daha iyi olabilir. Tabii yine seçim sizin...







(Daha yakından görmek için fotoğrafların üzerine tıklayabilirsiniz.)

                                                





 

afet-i devran. Design By: afet-i devran

fencing